Sari direct la conținut

VIDEO Mai multe atacuri armate, aproape simultane, în regiunea rusă Daghestan: Sunt mai mulți morți / O sinagogă a luat foc / Doi dintre atacatori au fost uciși – UPDATE

HotNews.ro
Bărbați înarmați au deschis focul asupra unei sinagogi, a unei biserici ortodoxe și a unui post de poliție din regiunea rusă autonomă Daghestan, iar mai multe persoane au fost ucise, a declarat Ministerul rus de Interne, citat de agențiile de presă, relatează Reuters.
In unul din atacurile din Daghestan, o sinagogă a luat foc / FOTO: Captura video
In unul din atacurile din Daghestan, o sinagogă a luat foc / FOTO: Captura video

Șase polițiști au fost uciși, iar 12 au fost răniți în atacurile din Daghestan, relatează Reuters, citând presa locală

„Din păcate, acum avem trei copii morți și doi adulți morți”, a spus guvernatorul Mihail Razvozhaev, potrivit Ria.

Doi dintre atacatorii implicați în focurile de armă din regiunea Daghestan au fost împușcați, relatează Reuters, citând canalul de Telgram Baza, care este apropiat de serviciile de securitate.

Presa spune că un ofițer a fost ucis când au fost trase focuri de armă într-o sinagogă din Derbent, unde se află o veche comunitate evreiască din Caucazul de Nord. Un schimb de focuri a avut loc și într-o biserică ortodoxă din oraș, aflată în patrimoniul UNESCO.

Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, în urma atacului din Derbent, sinagoga ar fi luat foc după atac.

Un alt schimb de focuri a avut loc la un post de poliție din Mahacikala, capitala Daghestanului, o regiune în principal musulmană.

Preotul bisericii din Derbent și paznicul bisericii din Mahacikala au fost, de asemenea, uciși, potrivit Ria. Șase persoane au fost rănite în atacuri.

INTERVIURILE HotNews.ro