Sari direct la conținut

VIDEO Neamț: Imagini nocturne cu o turmă de porci mistreți care se pregătește de iarnă

HotNews.ro
Mistreti, Foto: Romsilva
Mistreti, Foto: Romsilva

Mai mulți porci mistreți au fost filmați în timp ce caută mâncare într-o pădure din județul Neamț. Imaginile au fost surprinse noaptea cu o cameră de monitorizare a faunei, iar animalele par că se pregătesc pentru iarna care bate la ușă.

O turmă cu numeroși porci mistreți a fost filmată în timp ce caută mâncare într-o pădure situată în Parcul Natural Vânători. Filmarea a fost realizată cu una dintre camerele Romsilva amplasate în sălbăticie pentru a monitoriza fauna, potrivit Mediafax.

„Frenezie porcină în imagini nocturne surprinse de una din camerele de monitorizare din Parcul Natural Vânători Neamț. Nopțile de toamnă târzie sunt utilizate de mistreții aflați în căutarea jirului și a ghindei”, scrie pe pagina de Facebook a Romsilva.

Parcul Natural Vânători Neamț, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și natural administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, este situat în nordul județului Neamț. Se întinde pe o suprafață de 30.818 hectare, din care 26.190 de hectare sunt păduri, pe versantul estic al Munților Stânișoarei și Subcarpații Neamțului, acoperind bazinul Ozanei și al Cracăului.

Parcul este singurul loc din Europa în care există concomitent zimbri în libertate, semilibertate și în captivitate.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro