Sari direct la conținut

VIDEO "Pescarusul.Ultimul act", cel mai nou spectacol al regizoarei Carmen Lidia Vidu, are premiera pe 17 aprilie

HotNews.ro
Pescarusul. Ultimul act, Foto: Afisul spectacolului
Pescarusul. Ultimul act, Foto: Afisul spectacolului

Spectacolul „Pescarusul.Ultimul act”, in regia lui Carmen Lidia Vidu, cu Ioana Marchidan si Istvan Teglas, are premiera joi, 17 aprilie, la ora 20:30, la Teatrul Elisabeta. Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizeaza un spectacol de teatru-concert, o combinatie de muzica de opera, muzica post-rock, dans contemporan si teatru. Toate intr-o ora de emotie, de iubire, de poveste. O ora in care vei fugi din cotidian, o ora in care sufletul tau se va simti liber. O ora in care vei deveni un alt „TU”. „Pescarusul.Ultimul act” este un spectacol produs de Asociatia INSPIRA si On Stage.

„Pescarusul.Ultimul act”

Premiera 17 aprilie, ora 20.30

La Teatrul Elisabeta

Un spectacol produs de Asociatia INSPIRA si On Stage

durata: 1h

pret bilet: 50lei

informatii si rezervari la 0727 703 703

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului Elisabeta

Regia: Carmen Lidia Vidu

Actori/Coregrafi: Ioana Marghidan si Istvan Teglas

Soprana: Catalina Antal

Muzica live: Ovidiu Chihaia

Teaser realizat de Alma Cazacu: https://vimeo.com/90416493

Fotografii repetitie: Mihai Ilie

Invitatie eveniment: https://www.facebook.com/events/443517492449601/

La ce spectacol va invitam? „Pescarusul. Ultimul act”. De A.P. Cehov.

Cine suntem? INSPIRA si ON Stage, doua asociatii independente de teatru, create si nascute dintr-o dragoste sincera pentru teatru.

Cand? La 17 aprilie 2014. Ora 20:30.

Unde? La Teatrul Elisabeta, cel mai nou teatru independent din Bucuresti.

Ce a creat Carmen Lidia Vidu, regizoarea acestui spectacol?

„Pescarusul.Ultimul act” este un spectacol vizual in care o lumina se plimba mereu pe scena si, intr-o stare de nerv si abandon, ne lasa sa vedem franturi de oameni, de microfoane, cabluri, chitara, masca, scena… Textul spectacolului are la baza al patrulea act al piesei „Pescarusul” de A.P. Cehov, una dintre cele mai jucate si iubite piese din lume. Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizeaza un spectacol de teatru-concert, o combinatie de muzica de opera, muzica post-rock, dans contemporan si teatru. Toate intr-o ora de emotie, de iubire, de poveste. O ora in care vei fugi din cotidian, o ora in care sufletul tau se va simti liber. O ora in care vei deveni un alt „TU”.

Cine „se” joaca?

O echipa de oameni frumosi… O echipa care, la acest spectacol, te face sa zambesti, sa simti, sa vibrezi. Oameni care te atrag, te emotioneaza, te capteaza, te invaluie si se dezvaluie ca intr-un labirint… Ei sunt: Ioana Marchidan si Istvan Teglas(actori/coregrafi) Catalina Antal (soprana), Ovidiu Chihaia (muzica live).

Cand visele au mai mult de doua aripi…

Va asteptam la un altfel de spectacol…, altfel decat orice montare a Pescarusului de pana acum… la un spectacol in care o echipa intreaga s-a dedicat pret de cateva luni, in care s-a pus mult suflet si s-au consumat si s-au construit multe emotii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro