Sari direct la conținut

VIDEO Petrecere ilegală, la care participa și Adrian Minune, spartă de polițiști. Au fost date amenzi de 59.000 de lei

HotNews.ro
VIDEO Petrecere ilegală, la care participa și Adrian Minune, spartă de polițiști. Au fost date amenzi de 59.000 de lei

Poliţiştii de la Secţia 5 au întrerupt, în noaptea de 18-19 februarie, o petrecere cu mai multe persoane, printre care şi Adrian Minune, care participau la un eveniment privat, cu încălcarea prevederilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

„În noaptea de 18/19 februarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie, în urma unui apel 112 privind tulburarea liniştii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, informează un comunicat al DGPMB transmis sâmbătă.

De asemenea, a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

Pe Facebook au fost transmise în direct imagini ce par de la respectiva petrecere:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro