Sari direct la conținut

VIDEO Scandal la Comisia Juridica din Senat. Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General: Eu sunt cel care fac invitatiile, m-am consultat cu mine

HotNews.ro
Serban Nicolae, Foto: Agerpres
Serban Nicolae, Foto: Agerpres

Presedintele Comisiei Juridice din Senat Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentata Parchetului General cand aceasta a luat cuvantul la dezbateri la invitatia senatoarei Alina Gorghiu. Nicolae a acuzat-o pe aceasta ca a venit neinvitata la comisie si a rugat-o sa paraseasca sala.

Senatorul PSD i-a spus reprezentantei Ministerului Public, procurorul Irina Kuglay, sa nu „o ia in nume personal” dar a facut o rerferire si la „salariul” procurorului general. Aceasta a parasit sala, insa scandalul a continuat cu o cearta intre Gorghiu si Nicolae.

Senatoarea PNL l-a acuzat pe presedintele de sedinta de impolitete, spunandu-i: „Nu mai dati oameni afara cand va tuna. Maine poimaine veti da afara pe cei din opozitie”. La randul sau, Nicolae a remarcat: „Atata tupeu!” si i-a spus acestei sa se „abtina” sa il roage si sa ii dea lectii.

La sedinta se discuta OUG 14/2017 de abrogare a OUG 13 de modificare a Codurilor penale.

„Eu sunt cel care fac invitatiile. M-am consultat cu mine, daca tineti neaparat sa fim asa, in tonul asta umoristic”, a explicat Serban Nicolae, la intrebarile ziaristilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro