Sari direct la conținut

VIDEO Scene ireale la Copa America: Darwin Nunez s-a bătut cu suporterii columbieni după meci

HotNews.ro
VIDEO Scene ireale la Copa America: Darwin Nunez s-a bătut cu suporterii columbieni după meci
Darwin Nunez s-a bătut cu fanii columbieni Foto: Adrian Macias / imago sportfotodienst / Profimedia

Darwin Núñez, fotbalist uruguayan legitimat la Liverpool, a fost implicat joi într-o altercație cu spectatorii columbieni după ce naționala sa a pierdut în semifinalele de la Copa America, relatează BBC. Potrivit imaginilor care au apărut în mediul online, fotbalistul a urcat în tribunele stadionului unde și-a împărțit pumni cu suporterii.

Potrivit publicației uruguayene El Pais, incidentele s-au produs în apropiere de locul în care se aflau prietenii și membrii familiilor jucătorilor. Núñez nu a comentat încă public incidentul.

Camerele de televiziune și fanii au surprins imagini cu Núñez cățărându-se pe balustrade și făcându-și loc în tribunele aglomerate ale stadionului Bank of America din Charlotte, Carolina de Nord.

El a putut fi apoi văzut confruntându-se cu fanii Columbiei, în timp ce alții încercau să-l imobilizeze. Potrivit imaginilor, și alți jucători uruguayeni au fost implicați în incident.

Căpitanul Uruguayului, José María Giménez, a declarat că jucătorii au încercat să își apere familiile, descriind situația din mulțime drept un „dezastru”, potrivit Reuters.

„Nu a existat poliție și a trebuit să ne apărăm familiile. Aceasta este vina a doi sau trei oameni care au băut prea mult și nu știu cum să bea”, a explicat el.

Cu puțin timp înainte de incidentele din tribune, jucătorii și staff-ul tehnic s-au ciocnit pe teren după încheierea meciului câștigat de Columbia cu 1-0.

Columbia va juca împotriva Argentinei în finala de luni.

INTERVIURILE HotNews.ro