Sari direct la conținut

VIDEO „Voi alimenta gratis la tot orașul”. Mai multe străzi din Timişoara, blocate, după ce un influencer a promis că va plăti plinuri de combustibil

HotNews.ro
VIDEO „Voi alimenta gratis la tot orașul”. Mai multe străzi din Timişoara, blocate, după ce un influencer a promis că va plăti plinuri de combustibil
Sursa foto colaj: capturi video Tribuna / Facebook

O postare pe rețelele de socializare făcută de un tânăr care le promite șoferilor că va achita, timp de o oră, plinuri de combustibil pentru cei care ajung la o anumită benzinărie din Timișoara a creat haos pe străzi, vineri după-amiază. Oamenii au făcut cozi spre benzinărie, iar polițiștii au anunțat că intervin la fața locului pentru a fluidiza traficul, potrivit Opinia Timișoarei.

„Voi alimenta gratis la tot orașu’”, a postat un tânăr miercuri, pe Instagram, al cărui nume de utilizator este mcc.lifestyle, și care are peste 5.000 de urmăritori.

Tânărul își motivează gestul susținând că sărbătorește atingerea unui obiectiv important pentru contul său.

„Pentru că am ajuns la target-ul de 100.000 de dolari şi am promis că voi dona din bani, vineri 18/10 de la ora 14.00 – 15.00, voi oferi benzină gratis!”, a postat tânărul pe Instagram.

Clipul influencerului a ajuns viral, iar vineri, o mulțime de şoferi s-au aşezat la coadă şi au blocat mai multe străzi din apropierea Casei Tineretului.

Circulația se desfășoară cu dificultate între Cluj, Arieș și Surorile Martir Caceu si chiar pe Michelangelo, notează presa locală.

Poliţiştii supraveghează circulaţia

Polițiștii din Timișoara au anunțat că intervin mai multe echipaje în zonă, „pentru fluidizarea traficului şi evitarea apariţiei unor evenimente negative”.

„Având în vedere mesajul lansat în spaţiul public care a adunat un număr mare de participanţi la trafic la o staţie de alimentare cu combustibil de pe strada Cluj din Timişoara, în zonă sunt prezente echipaje de poliţie pentru fluidizarea traficului şi evitarea apariţiei unor evenimente negative. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi să adopte un comportament civilizat”, a transmis IPJ Timiş.

INTERVIURILE HotNews.ro