Sari direct la conținut

VIDEO Armenia: Trei bărbaţi înarmaţi au încercat să atace o secţie de poliţie din Erevan. Doi dintre atacatori, răniţi de propriile grenade

HotNews.ro
Erevan, Armenia, Foto: Middle East Images/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Erevan, Armenia, Foto: Middle East Images/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Trei bărbaţi înarmaţi au încercat să atace duminică o secţie de poliţie din districtul Nor-Nork din Erevan, capitala Armeniei, a anunţat Ministerul de Interne din această țară, potrivit Reuters şi AFP.

Conform informaţiilor preliminare, doi dintre cei trei bărbaţi au fost răniţi ca urmare a detonării grenadelor de mână pe care le aveau asupra lor.

Cel de-al treilea bărbat s-ar afla încă în faţa secţiei de poliţie cu o grenadă.

Agenţia rusă Tass relatează că şeful poliţiei armene se află la faţa locului şi negociază cu bărbatul.

UPDATE

Doi dintre atacatori au fost răniţi în explozia grenadei pe care o aveau asupra lor şi transportaţi la spital, iar al treilea a fost arestat după o negociere cu poliţia.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a menţionat pentru AFP că acesta din urmă era tulburat şi „era imposibil de înţeles ce vrea”.

Agenţia rusă de ştiri Interfax relatase duminică, citând presa locală, că atacatorii ar putea face parte din organizaţia paramilitară Combat Brotherhood (Frăţia de luptă), după ce mai devreme în cursul zilei circa 50 de membri ai acesteia au fost arestaţi de autorităţi.

Dar organizaţia a negat ulterior informaţiile privind implicarea sa, spunând că nu a avut nimic de-a face cu incidentul, relatează Sputnik Armenia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro