Sari direct la conținut

GSP. Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare. Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București

HotNews.ro
Monica Iagăr, Foto: GSP
Monica Iagăr, Foto: GSP

Monica Iagăr, 50 de ani, fostă campioană la săritura în înălțime, medaliată cu aur la Campionatele Europene din 1998, a intrat în politică. Fosta atletă și-a început deja campania pentru AUR și a primit un rol care-i conferă o vizbilitate crescută.

Concret, Iagăr, printre altele fostă șefă a Clubului Sportiv Dinamo, va fi pe lista Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile europarlamentare programate vara aceasta, pe 9 iunie. Iar implicarea acesteia în viața partidului e una foarte pronunțată în ultimele săptămâni.

Monica Iagăr a participat în ultimele zile la o masivă campanie de strângere de semnături. Atât pe străzile Capitalei, cât și în țară.

Fostă campioană europeană la atletism, Monica Iagăr a fost prezentă la finalul lui februarie în complexul „Iolanda Balaș” din Capitală, arena ce-i poartă numele unei foste sportive de mare prestigiu a României.

Citește continuarea pe GSP.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro