Sari direct la conținut

CALCULE Cum se califică România în optimi, după 3-0 cu Ucraina

HotNews.ro
CALCULE Cum se califică România în optimi, după 3-0 cu Ucraina
17 June 2024, Bavaria, Munich: Soccer: European Championship, Romania - Ukraine, Preliminary Round, Group E, Matchday 1, Munich Football Arena, Romania's players cheer after scoring the 1-0 goal. Photo: Sven Hoppe/dpa,Image: 882351901, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

Extaz generalizat după Romania – Ucraina 3-0. Redactorul-șef al publicatiei GOLAZO.ro a scris un editorial la cald, imediat după fluierul final, cu titlul „Așa ceva nu există!”

​El a remarcat că „de azi, știm că există varianta unei Românii curajoase, care stă cu capul sus la masa bogaților. După ce ne trezim din beția acestei amiezi nevisate, să știm că avem ce apăra. Și că orice pas înapoi va șterge euforia de azi și va înzeci criticile”

1. ​Gata, v-ați revenit? Știu, e greu să-ți revii din ceva ce nu credeai că ți se va întâmpla. Câteva milioane de români nici n-au văzut în viața asta o victorie mare a României, au trecut 24 de ani de la acel 3-2 cu Anglia în 2000. 

​​2. Ucraina, această Columbie​ ’94 ​varianta „30 year later”, pe care toți ne-au prezent-o drept o colecție de valori ​nemaipomenite, a jucat pe vârfuri. Ne-a dat cu statistica în cap o jumătate de repriză, în timp ce noi le-am dat mingea și, o dată cu ea, impresia că uite-acu’ ne vor zdrobi. Ce capcană!

​3. Pasiune și curaj, asta scriam în dimineața meciului că așteaptă românii de la națională. Și, ooooo, da!, a fost pasiune, a fost curaj, a fost tot ce trebuie și tot ce așteptăm de atâția ani!

Citește continuarea pe Golazo.ro

INTERVIURILE HotNews.ro