Sari direct la conținut

VIDEO Primarul Chișinăului îi numește „prostălani” pe cei care se plâng că drumurile nu au fost curățate de zăpadă: „Noi nu avem armată, nu avem poliție”

HotNews.ro
Ion Ceban, Foto: Dmitrij Osmatesko / Sputnik / Profimedia
Ion Ceban, Foto: Dmitrij Osmatesko / Sputnik / Profimedia

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, i-a numit „prostălani” pe cei care au îndrăznit să se plângă de șoselele și trotuarele din oraș impracticabile din cauza zăpezii: „Noi nu avem armată, nu avem poliție”, conform Ziarului Național.

Unele străzi din Chișinău au devenit impracticabile marți din cauza zăpezii, însă primarul Ion Ceban a susținut că toată lumea trebuie să aprecieze eforturile Primăriei Chișinău, în contextul în care resursele ar fi limitate.

„Lumea trebuie să știe că efortul nostru și intervențiile au loc în condiții diferite decât posibilitățile la nivel național. Noi nu avem armată, nu avem poliție. Avem muncitori care sunt în ture obișnuite, nu doar atunci când avem situații de criză. Am văzut tot felul de „prostălani” care comentează în spațiul public diferite lucruri și îndrugă verzi și uscate, începând de la foști primari și alți experți care joacă cărți lângă sobă. Angajații și muncitorii subdiviziunilor noastre sunt și ei oameni, care lucrează în ture și se face maximum posibil, inclusiv cu cei din domeniul privat”, a spus primarul Chișinăului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro