Sari direct la conținut

Plan roşu de intervenţie în Dâmboviţa, după un accident cu victime multiple: Un microbuz cu opt locuri s-a răsturnat

HotNews.ro
Ambulanță pe un pod din România, Foto: Bogdanel Vacarciuc | Dreamstime.com
Ambulanță pe un pod din România, Foto: Bogdanel Vacarciuc | Dreamstime.com

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au activat, miercuri seară, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident cu victime multiple. Un microbuz s-a răsturnat, între localităţile Gratia şi Corbii Mari.

Poliția Județeană Dâmboviţa anunţă că accidentul s-a produs pe DJ 701, fiind implicat un microbuz (8+1 locuri) care s-a răsturnat într-un şanţ, relatează News.ro.

”În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. La acest moment, traficul este blocat”, a transmis sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Echipaje trimise şi de la Teleorman

„Între localităţile Gratia şi Corbii Mari un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La locul intervenţiei au fost alocate 1 maşină de stingere, 6 ambulanţe SMURD, 1 echipaj de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că în sprijin intervine şi ISU Teleorman cu mai multe autospeciale, fiind trimise şi ambulanţe de la Teleorman.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro