Sari direct la conținut

[P] Transformă-ți mansarda toamna aceasta cu oferta specială VELUX

Smile Media
Transformă-ți mansarda toamna aceasta cu oferta specială VELUX, Foto: VELUX
Transformă-ți mansarda toamna aceasta cu oferta specială VELUX, Foto: VELUX

Odată cu venirea sezonului rece, îți poți transforma cu ușurință mansarda într-un spațiu confortabil, datorită ofertelor speciale VELUX. Astfel, ai posibilitatea să alegi între două pachete promoționale, care includ ferestre de mansardă din gamele Standard și Standard Plus, împreună cu rame de etanșare prevăzute cu kit de izolare termică. Ferestrele VELUX îți vor transforma mansarda într-un loc primitor, ideal pentru a te proteja de vremea rece, dar și pentru a putea controla lumina care pătrunde în interior. În perioada 16 octombrie – 30 noiembrie, achiziționând unul dintre cele două pachete promoționale, poți beneficia de o ofertă specială. Vezi mai jos despre ce este vorba!

Dacă optezi pentru gama de ferestre Standard, cu protecție termică, vei primi un rulou exterior parasolar VELUX la doar 20 de lei fără TVA. Iar dacă alegi pachetul de ferestre Standard Plus, care, în plus, îți permit și controlul luminii, te poți bucura de un rulou interior opac, în culoare bej, la doar 100 de lei fără TVA.

Indiferent de vreme, cu ferestrele și rulourile VELUX poți crea un mediu adaptat nevoilor tale. În zilele cu soare blând, ruloul exterior parasolar VELUX te protejează de lumina intensă și asigură o temperatură confortabilă. În zilele mai reci sau când dorești să te bucuri de câteva ore de liniște, ruloul interior opac VELUX te ajută să creezi un loc intim și blochează razele de soare nedorite.

Poți alege oricâte pachete promoționale dorești și vei primi câte un rulou exterior parasolar sau un rulou interior opac la fiecare pachet achiziționat. Este o oportunitate unică de a-ți completa mansarda cu produse de înaltă calitate, fără a depăși bugetul alocat pentru îmbunătățirea acesteia.

Indiferent dacă ești proprietar sau antreprenor în căutare de soluții pentru revigorarea spațiilor tale, VELUX are oferte speciale pentru tine toamna aceasta. Produsele VELUX pot fi achiziționate simplu și rapid prin intermediul distribuitorilor autorizați din România și Republica Moldova.

Pachetele promoționale, comandate în perioada campaniei, vor fi livrate până cel târziu la data de 22 decembrie 2023, fie la sediul distribuitorului partener de unde le vei putea ridica personal, fie direct la ușa ta.

Alege VELUX pentru mansarda ta și descoperă versatilitatea și calitatea produselor, adaptate fiecărui sezon și fiecărei nevoi. Transformă-ți mansarda în locul preferat, unde te vei simți în armonie cu mediul înconjurător. Consultă oferta pe velux.ro/promotie-toamna pentru mai multe detalii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro