Sari direct la conținut

UPDATE Copil de 6 ani ucis de un câine în fața casei, într-o comună din Constanța

HotNews.ro
Ambulanta, Foto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta
Ambulanta, Foto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Un copil de șase ani din localitatea Cotu Văii din județul Constanța și-a pierdut viața după ce a fost atacat de un câine, în fața casei familiei sale.

Inițial, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a anunțat că băiatul a fost găsit cu multiple plăgi, muşcături provenite de la câini, pentru salvarea lui nemaiputându-se face nimic, conform Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, la faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ.

Conform Poliției Județene Constanța, în jurul orei 12.50, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au fost sesizaţi, prin apel la 112, că un copil de 6 ani,ar fi fost muşcat de un câine.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, care, din nefericire, a constatat decesul copilului. Din primele cercetări a reieşit faptul că minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în faţa imobilului în care locuieşte”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro