Sari direct la conținut

Ioana Mihăilă: Florin Cîțu bate record după record și lasă medicii din România fără bani de salarii

HotNews.ro
Ioana Mihaila, Foto: Agerpres
Ioana Mihaila, Foto: Agerpres

„Florin Cîțu bate record după record și lasă medicii din România fără bani de salarii”, afirmă Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, care amintește că „în vara acestui an, Florin Cîțu lăsa personalul din centrele de vaccinare neplătit cu lunile. Promitea că la rectificare vor fi bani.”

„Acum, ministrul interimar Cseke Attila trage si el semnalul de alarmă. Și spune clar că fără o nouă rectificare nu se vor plăti salariile a zeci de mii de medici în decembrie. Iar Florin Cîțu se joacă de-a ‘rotativa’ cu PSD”, scrie Ioana Mihăilă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Medicii sunt eroii acestui război cu un virus perfid. Ei ne tratează, ei salvează vieți. De ce nu-ți pasă de ei, Florin Cîțu?”, este mesajul fostului ministru al Sănătății.

Reacția Ioanei Mihăilă vine după ce ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, miercuri seară, la Digi 24, că 74.000 de salariaţi din sistemul medical – medici şi asistenţi din UPU, personal din DSP-uri, din serviciile de Ambulanţă, rezidenţi – nu au asigurat în acest moment salariul pe care ar trebui să-l primească în 15 decembrie. Cseke Attila a adăugat că în următoarele 10-12 zile ar trebui găsite soluţii juridice, în lipsa unei rectificări bugetare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro