Sari direct la conținut

Premierul britanic Keir Starmer speră să primească informații despre meciul de fotbal al Angliei în timpul summitului NATO

HotNews.ro
Premierul britanic Keir Starmer a declarat că se așteaptă să i se transmită câteva bilețele care să îl pună la curent cu scorul meciului de fotbal Anglia - Olanda de la Campionatul European 2024 de miercuri, în cazul în care o reuniune a Consiliului Atlanticului de Nord va avea loc chiar în timpul partidei care va desemna a doua finalistă care va întâlni Spania, potrivit Reuters.
Keir Starmer, noul premier britanic. FOTO: Jeff Moore / PA Images / Profimedia
Keir Starmer, noul premier britanic. FOTO: Jeff Moore / PA Images / Profimedia

Întrebat în drum spre Washington pentru summitul NATO ce sfat i-ar da antrenorului naționalei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, înainte de meci, Starmer le-a spus jurnaliștilor care călătoresc cu el: „Câștigă!”

„Am înțeles că toate telefoanele noastre ne vor fi luate, când intrăm în Consiliu, așa că nu mă îndoiesc că ne vor fi transmise o mulțime de bilețele cu informații foarte importante despre summit, iar una sau două dintre aceste note sperăm că va fi o actualizare a scorului”, a spus el.

„Am trimis un mesaj echipei. Evident, le doresc numai bine, vreau să câștige și să sperăm că o pot face”, a mai spus Starmer.

Spania este prima națională calificată în finala Campionatului European din Germania, după ce a învins marți seara selecționata Franței la Munchen, scor 2-1.

Miercuri, de la ora 22, în direct pe ProTV și LIVE aici și pe siteul nostru de sport, GOLAZO.ro, se dispută a doua semifinală: Olanda – Anglia.

INTERVIURILE HotNews.ro