Sari direct la conținut

Manelistul Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a condus cu 189 km/h pe A2

HotNews.ro
Dani Mocanu, Foto: Captura video
Dani Mocanu, Foto: Captura video

Cântăreţul de manele Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a condus pe autostrada A2 cu 189 km/h, într-o zonă cu limita de viteză de 130 km/h. El nu avea nici documente asupra sa.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat sâmbătă pe A2, la km 139, Calea 1, pe numitul M.D. conducând autoturismul marca BMW, cu viteza de 189 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză maximă admisă de 130 km/h şi neavând documentele asupra sa, relatează News.ro.

Surse din Poliţie afirmă că bărbatul vizat este interpretul de manele Dani Mocanu.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.475 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Problemele cu legea ale lui Dani Mocanu

În urmă cu doi ani, Dani Mocanu a fost reținut de procurorii din Argeș pentru tentativă de omor, după ce a fost implicat într-o bătaie la o benzinărie din Pitești. Alături de manelist a fost reținut și fratele său. În urma altercației, un bărbat a ajuns la spital, cu lovituri grave la cap. Astfel, oamenii legii au deschis atunci dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii publice.

Tot în vara lui 2022, Dani Mocanu a fost reținut, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. Asta după ce ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, iar filmarea a fost urcată pe TikTok.

În 2021, manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor. De asemenea, instanţa a obligat YouTube să înlăture videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

De asemenea, el a mai intrat în atenția publicului și a legii după ce a filmat un videoclip cu un leu rănit. Atunci Poliția Argeș a anunțat că a deschis un dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor.

INTERVIURILE HotNews.ro