Sari direct la conținut

VIDEO Clipe de groază la un festival de muzică din Slovacia: o furtună puternică a prăbușit un cort peste spectatori. 15 răniți

HotNews.ro
VIDEO Clipe de groază la un festival de muzică din Slovacia: o furtună puternică a prăbușit un cort peste spectatori. 15 răniți
Festival de muzică anulat în Slovacia, după o furtună violentă (Foto: TOMAS BENEDIKOVIC / AFP / Profimedia)

Un festival de muzică în aer liber a fost anulat sâmbătă în Slovacia, după ce furtuna a cauzat rănirea a 15 persoane şi a distrus instalaţiile de sunet, au anunţat organizatorii, potrivit DPA și Agerpres.

Organizatorii festivalului Pohoda, care se desfăşura la Trencin, oraş din vestul Slovaciei, au evocat iniţial opt răniţi, dar bilanţul a fost actualizat la cel puţin 15 răniţi.

„După ce am evaluat securitatea instalaţiilor de la festival, am decis că Pohoda 2024 ar trebui închis”, au anunţat organizatorii într-un comunicat postat pe site-ului festivalului. Ei au adăugat că spectatorii au fost evacuaţi cu autobuzele către diferite oraşe din regiune.

Organizat începând din 1997, festivalul Pohoda este consacrat diferitelor genuri muzicale, invitaţii fiind artişti locali şi internaţionali. În acest an, urmau să fie prezenţi aproximativ 30.000 de spectatori pe parcursul celor trei zile ale festivalului.

  • Momentul în care un cort se prăbușește, din cauza furtunii violente, peste spectatorii care așteptau începerea unui concert în cadrul festivalului:
INTERVIURILE HotNews.ro