Sari direct la conținut

Caz șocant în Capitală. Un bărbat din București căra cu un cărucior cadavrul concubinei sale / Explicațiile bărbatului

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un bărbat care căra, vineri seară, un cadavru cu un cărucior pe o stradă din Sectorul 5 a fost observat de către trecători care au sunat la 112. Bărbatul a fost depistat și imobilizat, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la  Institutul Naţional de Medicină Legală.

Cum explică bărbatul faptul că mergea cu femeia decedată în cărucior

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, spune că femeia era deja decedată când a găsit-o și că voia să se ducă la cea mai apropiată staţie peco pentru a suna la 112.

„La data 19.07.2024, în jurul orei 20,45, Poliţia Capitalei – Secţia 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât şi în mod direct de către participanţii la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care mergea pe stradă, cu un cărucior în care s-ar afla cadavrul unei femei. Poliţişti din cadrul Secţiei 24 s-au deplasat în zona indicată şi au depistat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, care a fost imobilizat. De asemenea, poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 56 de ani”, se precizează în informarea transmisă de Poliţia Capitalei, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, bărbatul a susţinut faptul că femeia ar fi concubina lui, pe care ar fi găsit-o decedată în locul unde cei doi convieţuiau și dorea să se deplaseze la cea mai apropiată staţie peco pentru a suna la 112, neavând telefon.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În acest moment, activităţile sunt în desfăşurare, efectuându-se cercetarea la faţa locului, menţionează informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

INTERVIURILE HotNews.ro