Sari direct la conținut

Trei copii din Bihor au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Automobilul a luat foc

HotNews.ro
Mașină în flăcări / Foto: ISU Bihor
Mașină în flăcări / Foto: ISU Bihor

Trei copii cu vârste între 9 și 15 ani au fost răniți după ce în noaptea de luni spre marți au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, în localitatea bihoreană Finiș. După impact mașina a luat foc, conform News.ro.

UPDATE 12:10 Persoana care conducea mașina era minorul de 15 ani. Acesta a pierdut controlul mașinii și a intrat în stâlpul de beton. Cu puțin timp înainte de accident, băiatul a furat autoturismul din fața unei case din localitate, anunță autoritățile.


„Polițiștii au constatat că un tânăr de 15 ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp”, a transmis IPJ Bihor.

Potrivit presei locale, o femeie a anunțat izbucnirea unui incendiu la o mașină aflată în apropierea casei sale. Ea a precizat în apelul la 112 că nu erau persoane în autoturismul cuprins de flăcări. 

La câteva minute după primul apel, unul dintre minori anunța și el accidentul și faptul că el și alte două persoane au suferit răni și au dureri. 

„Un alt apelant al Sistemului Unic 112, de această dată un minor, anunța producerea accidentului, menționând faptul că cei trei ocupanți ai mașinii (apelantul însuși și alți doi copii) se autoevacuaseră din autoturism înainte de a fi cuprins de flăcări și că suferiseră răni, aceștia acuzând dureri”. 

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale celor trei băieți, de 9, 13 și 15 ani, și i-au transportat conștienți și cooperanți la spital. 

INTERVIURILE HotNews.ro