Sari direct la conținut

Rareș Bogdan: „Când va ajunge în turul II cu Ciolacu, toți liderii dreptei se vor pune în spatele lui Nicolae Ciucă

HotNews.ro
Rareș Bogdan, după ședința PNL , Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Rareș Bogdan, după ședința PNL , Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan s-a arătat convins că, la turul II al alegerilor prezidențiale, toți liderii partidelor de dreapta se vor ralia candidatului PNL Nicolae Ciucă în confruntarea cu Marcel Ciolacu, candidatul stângii.

Întrebat dacă întâlnirea dintre liderul liberalilor Nicolae Ciucă și președintele USR Elena Lasconi va mai avea loc, Rareș Bogdan a spus că Ciucă se va întâlni cu toți liderii dreptei pentru că aceștia îl vor susține la alegerile prezidențiale.

„Românii nu vor lăsa România pe mâna urmaşilor lui Ion Iliescu niciodată. Atunci când ajunge în turul doi cu Marcel Ciolacu, sunt absolut convins că în spatele lui Nicolae Ciucă se vor pune toţi liderii dreptei, de la Eugen Tomac la Elena Lasconi, de la Dacian Cioloş, la Cosette Chichirău şi de la Dragoş Tudorache şi Ramona Strugariu sau Dragoş Pîslaru până la Dan Barna, inclusiv domnul Drulă”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, citat de News.ro.

Rareş Bogdan a fost întrebat dacă a primit vreo asigurare din partea acestor lideri. „Nu mi-au dat nicio garanţie, dar o să le facem această propunere, pentru că este absolut normal”, a spus liberalul.

„Sunt unele lucruri care nu se schimbă niciodată, aşa este şi PSD. România trebuie să fie condusă de dreapta, este garantat drumul pro-european al României cu un preşedinte de dreapta iar cel mai echilibrat lider şi potrivit în acest context regional foarte complicat şi un om extrem de raţional, un bun patriot, un creştin, un familist şi un om de maxim bun simţ, este Nicolae Ciucă”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat cine este o ameninţare mai mare pentru preşedintele PNL, la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană sau Marcel Ciolacu, Rareş Bogdan a răspuns: ”Nu e nici Mircea Geoană, nici Marcel Ciolacu. Pentru preşedintele PNL, nu există decât ameninţarea timpului. Dacă administrăm foarte bine aceste patru luni de zile, nu vom avea absolut niciun fel de problemă”.

INTERVIURILE HotNews.ro