Sari direct la conținut

Paul Stănescu: Marcel Ciolacu are o inteligenţă peste medie şi este structurat ca un om bun

HotNews.ro
Paul Stănescu: Marcel Ciolacu are o inteligenţă peste medie şi este structurat ca un om bun
Marcel Ciolacu, președintele (PSD), Paul Stănescu, secretar general al PSD și Mihai Tudose, europarlamentar PSD, la Biroul Electoral Central, București, 5 aprilie 2024. Sursa foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia


Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, spune despre liderul partidului, Marcel Ciolacu, că „are o inteligenţă peste medie” și „este structurat ca un om bun”, iar dacă ar candida la prezidențiale și ar fi ales, ar fi „un preşedinte care va uni românii”.

Întrebat, luni, dacă sunt doritori în PSD pentru a candida la alegerile prezidenţiale, în condiţiile în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu a făcut un anunţ clar în această privinţă, Paul Stănescu a spus că Marcel Ciolacu „este cel mai bun în toate studiile sociologice”.

„Nu depinde doar de dânsul să se hotărască. Eu cred că Marcel Ciolacu are toate şansele să fie preşedintele României”, a declarat Stănescu, citat de News.ro.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu are mai degrabă calităţi de premier decât de preşedinte, Stănescu l-a lăudat din nou pe liderul PSD, spunând că „are o inteligenţă peste medie” și „este structurat ca un om bun”: „Pe Marcel Ciolacu niciodată nu l-a văzut tentat să facă rău cuiva şi Marcel Ciolacu cred că va fi un preşedinte care va uni toţi românii”.

Despre întâlnirea de la restaurant dintre Ciolacu și Geoană: „Pură întâmplare”


Chestionat despre întâlnirea de la restaurant dintre preşedintele social-democraților, Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, la ziua de naştere a jurnalistului Marius Tucă, Paul Stănescu a spus, din nou, că a fost întâmplătoare: „A fost o pură întâmplare întâlnirea dintre Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană”.

INTERVIURILE HotNews.ro