Sari direct la conținut

[P] Cele mai bune parfumuri pentru bărbați, cu arome fresh, pentru zile toride de vară

Cele mai bune parfumuri pentru bărbați, cu arome fresh, pentru zile toride de vară
Cele mai bune parfumuri pentru bărbați, cu arome fresh, pentru zile toride de vară, Sursa foto - freepik.com

Cele mai apreciate și bine vândute parfumuri pentru bărbați sunt acelea de brand, care sunt apreciate și de vedetele internaționale. Prin urmare, dacă vrei un parfum de lux, alege unul care este de calitate înaltă, care este creat de un brand renumit și are arome speciale de vară. 

Bărbații sunt amatori de sport, chiar și în zilele toride de vară. Ei merg la sală și nu ratează niciun antrenament din dorința de a avea un corp sculptat cu forme musculare pronunțate. Pentru acest stil de viață este potrivit un parfum citric, lemnos, cu note de chihlimbar, condimente, tonuri verzi și balsamice, precum Luxury Concept Tippu Sultan Empire. 

Cele mai bune parfumuri pentru bărbați cu arome fresh, pentru zile toride de vară sunt însă acelea cu acorduri marine, oceanice și de citrice de pe Notino.ro. Marile branduri din lume au lansat și parfumuri unisex cu astfel de arome, care combină arome de citrice cu note de alge marine proaspete și de sare de mare. Compozițiile sunt cu un acord de grapefruit, bergamotă și portocală, cu miros de lemn de pin, lemn de santal, mosc și vetiver special. 

Unii parfumieri adaugă ingrediente neobișnuite în parfumurile lor, cum ar fi acelea de alge verzi, care au un miros sărat, de minerale și evocă adesea amintiri nostalgice de la mare, de la plajele însorite cu nisip. În acest mod, ei oferă un plus de originalitate parfumurilor pentru bărbați și ele pot avea un miros pur și simplu de nedescris. Algele marine sunt speciale, au miros unic, sunt ingrediente ideale ale unor parfumuri care trebuie să fie mai persistente. Ele pot fi găsite în parfumuri pentru bărbați și parfumuri unisex, ce sunt de brand, originale, care au și tonuri verzi și de lemn prețios. 

De asemenea, parfumurile dedicate bărbaților pentru anotimpul de vară sunt cu miros de alge, dar și cu arome subtile florale. Ele amintesc de coastele însorite ale Mediteranei, de frumusețea acestei regiuni, au și note de citrice, de lămâi, portocale, bergamotă și lime. 

Cele mai plăcute arome florale la parfumurile unisex sunt acelea de iris, trandafir, lăcrămioare și iasomie. Acestea sunt combinate cu tonuri de citrice, cu note de cedru, mușchi de stejar, patchouli, vetiver, condimente, vanilie, șofran. Un exemplu este parfumul Zimaya Ghayath. 

În acest an, în lunile toride de vară sunt recomandate și o gamă variată de parfumuri de lux, care sunt potrivite pentru bărbații ce iubesc aromele bogate și misterioase. Dintre acestea fac parte: 

  • Parfumuri cu arome ce captivează atenția oricui, cu note de lemn de agar, tămâie și zmeură
  • Parfumuri orientale cu arome subtile și răcoritoare
  • Parfumuri pentru bărbați care au miros de citrice, de lemn prețios, care sunt revigorante și durează toată ziua; acestea sunt potrivite mai ales pentru bărbații activi sau sportivi
  • Parfumuri de lux, la care mirosul este senzațional, deoarece are o aromă lemnoasă-acvatică, ideală pentru zilele caniculare de vară.

Pentru o senzație de răcoare, sunt indicate și parfumurile cu arome de condimente și flori inspirate din regiunile însorite și romantice de la Marea Mediterană, care induc sentimente de fericire, de a trăi viața la maxim. Acestea au note de busuioc, rozmarin, chiparos, neroli, citrice, flori de portocal și se pot folosi pe vreme caldă și umedă. La aceste creații se simte imediat mirosul proaspăt de citrice verzi, învăluit în aromele acide ale ghimbirului și ale unor acorduri marine (alge verzi bogate în minerale și sare de mare). Pentru a fi mai persistente pe piele, parfumurile pot avea și miros de mosc, chihlimbar și rădăcină de vetiver. 

Cu astfel de parfumuri, bărbații se simt mai încrezători și mai atrăgători, ele fiind perfecte a fi utilizate pe vreme caldă. Toate sunt de înaltă calitate și se găsesc în magazinele online cu parfumuri de brand, 100% originale, la prețuri diferite în funcție de caracteristicile individuale pe care le au. Pentru a le cumpăra la un preț mai avantajos, cel mai bine este să fii la curent cu reducerile din lunile de vară, abonându-te la newsletter-ul magazinelor online sau urmărindu-le postările pe rețelele de socializare, Facebook și Instagram.

INTERVIURILE HotNews.ro