Sari direct la conținut

Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost externat. Mounir Nasraoui l-a lăudat pe polițistul care i-a pansat rana de la piept

HotNews.ro
Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost externat. Mounir Nasraoui l-a lăudat pe polițistul care i-a pansat rana de la piept
Lamine Yamal și tatăl său, Mounir Nasraoui, după finala EURO 2024 Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Tatăl fotbalistului spaniol Lamine Yamal a fost externat din spital, vineri, la două zile după ce a fost înjunghiat în oraşul său natal Mataró, în Catalonia (nord-est), potrivit imaginilor televizate, relatează lefigaro.fr.

Imaginile filmate de Antena 3 îl arată pe Mounir Nasraoui înconjurat de prieteni în cartierul acestui oraş, la aproximativ 30 km nord de Barcelona, unde a crescut Yamal şi unde o parte din familia sa încă locuieşte, scrie News.ro.

Tatăl lui Lamine Yamal, în vârstă de 17 ani, atacantul FC Barcelona care a câştigat Campionatul European cu Spania în iulie, a postat, de asemenea, mesaje pe reţelele de socializare în care mulţumeşte familiei sale şi poliţiştilor care au intervenit după atac.

În special, el l-a lăudat pe poliţistul care „i-a pansat rana de pe piept din care se scurgea cel mai mult sânge”.

Patru persoane arestate după atac

Patru persoane arestate după atac au compărut de asemenea vineri în faţa unui judecător, care a menţinut unul dintre suspecţi în arest şi i-a eliberat pe ceilalţi sub control judiciar.

Ancheta a fost deschisă pentru vătămare corporală şi tentativă de omor.

Mounir Nasraoui fusese înjunghiat de mai multe ori miercuri seara într-o parcare din cartierul Rocafonda.

Potrivit cotidianului La Vanguardia din Barcelona, înjunghierea a avut loc după o ceartă cu nişte bărbaţi care s-au apropiat de el în timp ce îşi plimba câinele şi au revenit pentru a-l ataca.

El a fost internat în spital în stare gravă, dar stabilă.

Yamal şi-a făcut debutul pentru FC Barcelona în 2023, la vârsta de 15 ani, şi de atunci s-a impus ca unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului mondial.

Tatăl său a devenit celebru în timpul Euro 2024, pe care Yamal l-a câştigat cu Spania, datorită postărilor sale pe reţelele sociale şi apariţiilor sale în mass-media.

INTERVIURILE HotNews.ro