Sari direct la conținut

CTP s-a hotărât cum va vota la prezidențiale. „Premieră absolută în cariera mea de alegător”

HotNews.ro
Cristian Tudor Popescu - CTP la podcastul Recorder, Foto: Captura de ecran
Cristian Tudor Popescu - CTP la podcastul Recorder, Foto: Captura de ecran

Odată cu creșterea numărului de pretendenți la fotoliul de la Cotroceni, gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a dezvăluit metoda pe care o va folosi pentru a vota în toamnă, când vor avea loc alegerile prezidențiale.

După anunțul oficial făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, privind intenția de a candida pentru funcția de președinte al României, CTP a spus că are un „algoritm” pentru scrutinul prezidențial.

„Dacă Simion G. sau Șoșoacă D. ajung în turul 2, nu va fi ușor, nici plăcut, dar va fi limpede: nu-l votez pe Putin”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu a precizat că va face ceva total neobișnuit în turul al doilea la alegerile prezidențiale de pe 8 decembrie.

„Dacă nu, atunci, oricare ar fi perechea din turul 2 dintre jumătățile de om călare pe jumătate de iepure șchiop, Ciolacu M., Ciucă N., Geoană M., precum și țoapa soră de lapte cu Firea G., Lasconi E., în premieră absolută în cariera mea de alegător, voi da cu banul”, a precizat CTP.

Marcel Ciolacu este cel mai nou pretendent la fotoliul de la Cotroceni. Premierul și-a anunțat marți oficial candidatura la președinție, cu un videoclip postat pe Facebook, spunând că a luat decizia „după ce s-a consultat cu românii”.


Pe lângă Marcel Ciolacu (PSD), în cursa prezidențială și-au anunțat deja prezența Nicolae Ciucă (PNL), George Simion (AUR) și Elena Lasconi (USR). Un alt probabil candidat este Mircea Geoană (independent), dar actualul secretar general-adjunct al NATO nu a făcut un anunț oficial, deși se află în campanie de mai multă vreme prin țară.

INTERVIURILE HotNews.ro