Sari direct la conținut

Dezbatere publică organizată de Primăria Sectorului 6, fără accesul jurnaliștilor: „E un eveniment cu cetățenii”

HotNews.ro
Ciprian Ciucu, Foto: Inquam Photos / George Călin
Ciprian Ciucu, Foto: Inquam Photos / George Călin

Primăria Sectorului 6 organizează miercuri seară o dezbatere publică pe tema reabilitării și modernizării Parcului Grozăvești. Reporterul Buletin de București spune că s-a înscris pentru a participa, așa cum era indicat în anunțul Primăriei, însă a fost contactat și i s-a transmis că accesul jurnaliștilor nu este permis pentru că „nu este un eveniment de presă”.

Dezbaterea publică are loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 6 și va fi susținută de primarul Ciprian Ciucu, alături de proiectanți, conform unui anunț postat pe Facebook de Primăria Sectorului 6, în urmă cu o săptămână. „Încă un spațiu verde degradat va fi transformat într-o oază de verdeață, cu facilități pentru recreere și activități sportive”, scrie Primăria Sectorului 6 în mesajul prin care îi îndeamnă pe cetățeni să participe la eveniment.

„În prealabil, este necesar să vă înscrieți, completând formularul din linkul aflat în comentarii”, mai scrie în postarea de pe Facebook.

Reporterul Buletin de București spune că s-a înscris la dezbatere, însă a fost contactat de consiliera Raluca Damian, care i-a transmis că nu va putea participa întrucât „este un eveniment cu cetățenii”: „(…) Când avem comunicări de presă, atunci invităm presa, dumneavoastră nu sunteți cetățean al Sectorului 6”.

Buletin de București scrie că a încercat fără succes să-l contacteze și pe primarul Ciucu.

INTERVIURILE HotNews.ro