Sari direct la conținut

Cartea lui Ciucă a apărut în catalogul CIP al Bibliotecii Naționale. Este încadrată la „literatură română”. Ce titluri ale lui Ciucă mai apar în Biblioteca Națională

HotNews.ro
Nicolae Ciucă, Foto: Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă, Foto: Inquam Photos / George Călin

În catalogul Bibliotecii Naționale, care cuprinde cărțile în curs de apariție, a apărut numele cărții „În slujba țării”, autor Nicolae Ciucă.

După controverse care au durat mai multe luni, cartea „În slujba țării” a apărut în catalogul cărților în curs de apariție din cadrul Bibliotecii Naționale a României.

Aceasta a primit ISBN-ul 978-606-006-973-7 și va apărea la editura RAO Distribuție la începutul lunii septembrie, a anunțat directorul editurii în HotNews.

În cadrul catalogului CIP apare și prima filă a volumului, cu titlul, numele autorului și numele editurii.

Este prima carte scrisă de Nicolae Ciucă. În cadrul catalogului Bibliotecii Naționale a României apar și alte titluri, însă acestea sunt:

Conform codului CEZ, prin care sunt indexate și clasificate lucrările în biblioteci, acesta are codul 821.135.1, fiind încadrat la „literatură română”.

Este prima apariție a volumului într-un registru al bibliotecilor din România. Cartea ar fi trebuit să apară în iunie, apoi în august.

La începutul acestei luni, site-ul de investigații Snoop.ro a dezvăluit că Nicolae Ciucă și-a promovat cartea pentru 2 milioane de euro, sumă ce va putea ajunge la 4 milioane de euro, prin panouri amplasate în toată țara.

Acestea sunt împărțite în 762 de afișaje: 400 de panouri, unele având mai multe fețe. 

INTERVIURILE HotNews.ro