Sari direct la conținut

Răspunsul lui Nicușor Dan întrebat dacă va semna și pentru candidatura lui Geoană la Cotroceni, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi

HotNews.ro
Răspunsul lui Nicușor Dan întrebat dacă va semna și pentru candidatura lui Geoană la Cotroceni, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi
Nicolae Ciucă și Nicușor Dan. Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că „se mai gândește” dacă va semna și pentru candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale. El a semnat deja atât pentru candidatura Elenei Lasconi, cât și pentru cea a lui Nicolae Ciucă (PNL).

Întrebat la Digi24 dacă va merge în campanie alături de Nicolae Ciucă şi de Elena Lasconi, după ce a semnat pe lista de susţinători ai candidaturilor celor doi, Nicușor Dan a răspuns: „Să vedem cine mai apare. Sunt nişte partide care nu au intrat în aceste alianţe şi mă aştept să propună şi ele candidaţi, nu ştiu, REPER-ul.. Dacă sunt candidaţi de dreapta şi mă roagă, da. (n.r. – va semna)”.

„Bună întrebare”, a răspuns Nicușor Dan când a fost întrebat dacă va semna și pentru Mircea Geoană.

„Ca un om care a suferit mult ca să strângă semnături, consider că 200.000 de semnături e un număr mult prea mare, mă mai gândesc, dar nu e un candidat de dreapta”, a adăugat primarul Capitalei, la Digi 24.

El a mai spus că semnăturile sale pentru susținerea candidaturilor lui Ciucă și Lasconi sunt „niște gesturi simbolice”.

Nicușor Dan a participat duminică la Consiliul Național al PNL, la care Nicolae Ciucă a fost desemnat candidat al partidului la alegerile prezidențiale.

INTERVIURILE HotNews.ro