Sari direct la conținut

Before&After: minunata poveste a unei case de la 1928 din Cotroceni, care a fost reinventată în plină pandemie

HotNews.ro
Before&After: minunata poveste a unei case de la 1928 din Cotroceni, care a fost reinventată în plină pandemie

Această casă din Cotroceni are o poveste cu totul aparte. Datează din 1928 și duce cu ea amintirile mai multor generații. Miruna și Gabriel au avut o misiune grea, dar au reușit să o renoveze și să o aducă atât de firesc în prezent, dar și să continue povestea familiei.

Acum au acel acasă pe care și-l imaginau, plin de culoare, senzorial, în care miroase a bine și a frumos, unde obiectele vechi și cu însemnătate și-au găsit locul foarte natural în acest spațiu reinventat. Și în care Miruna a găsit în sfârșit loc pentru sutele de cărți în biblioteca la care visa.

Casa din cărămidă, aflată la hochparter (n.r. – parter înalt), are 61 metri pătrați utili, trei camere și este o moștenire de familie. A fost construită de străbunicul Mirunei, de meserie instalator și veteran din Primul Război Mondial.

renovare casa veche hol
Holul casei înainte și după renovare

Miruna și Gabriel sunt îndrăgostiți de cartierul Cotroceni, dar și de istoria casei lor. Acesta a fost laitmotivul care i-a împins să ducă povestea familiei mai departe prin această casă; și i-a ajutat să treacă peste toate momentele provocatoare care au venit la pachet cu renovarea.

Citește continuarea articolului pe site-ul nostru de home&living www.lovedeco.ro

INTERVIURILE HotNews.ro