Sari direct la conținut

Două persoane atacate de urs într-o localitate din judeţul Braşov. Una dintre victime – o fată de 14 ani, însărcinată

HotNews.ro
Urs în oraș, Foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia
Urs în oraș, Foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia

Două persoane au fost atacate de urs, duminică seară, într-o localitate din judeţul Braşov. Este vorba despre o fată de 14 ani, însărcitată în 6 luni, şi despre un bărbat de 68 de ani. Ambii au multiple răni şi sunt transportaţi la spital, relatează News.ro.

„Două persoane atacate de urs în localitatea Crizbav. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD, două ambulanțe SAJ și un echipaj de jandarmi”, a anunțat duminică seară ISU Braşov.

Potrivit ISU, este vorba despre o fată de 14 ani, însărcinată în 6 luni, care prezintă două plăgi superficiale în zona renală dreaptă şi o plagă profundă în fesa dreapta. Ea va fi transportată la Maternitatea Braşov.

De asemenea, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani cu plăgi multiple la nivelul capului şi scalpului, care va fi transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

„Ambele persoane sunt conştiente şi vor fi transportate la unităţile spitaliceşti pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Braşov.

Sursa citată a precizat, de asemenea, că s-a transmis un mesaj RO-Alert pentru informarea populatiei din zona respectivă.

INTERVIURILE HotNews.ro