Sari direct la conținut

„Pofticioasă peste măsură, o pisică a dat de necaz”. Pompierii au intervenit pentru salvarea unei feline aflată la ananghie, în Botoșani

HotNews.ro
pisica, Foto: Marinaks | Dreamstime.com
pisica, Foto: Marinaks | Dreamstime.com

Pompierii din Botoşani au intervenit luni dimineaţă pentru salvarea unei pisici după ce un bărbat le-a cerut ajutorul.

Conform ISU Botoşani, felina a rămas cu capul blocat într-o conservă cu hrană specială pentru pisici găsită pe o stradă din municipiu.

„Pofticioasă peste măsură, o pisică a dat de necaz când a găsit o conservă cu hrană pentru feline pe stradă. Fără să stea pe gânduri, a bagat capul și rămas blocată”, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani.

„Zgomotul făcut de pisică în încercarea de a se elibera i-a atras atenţia unui bărbat. Acesta şi-a dat seama că nu poate să o ajute şi a sunat la pompieri. Salvatorii din cadrul Detaşamentului Botoşani au intervenit rapid, demonstrându-şi abilităţile cu blândeţe şi profesionalism. După câteva momente tensionate, au reuşit să o elibereze”, conform ISU Botoșani.

De asemenea, ei au declarat că pisica a rămas în grija celor care locuiesc pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Botoşani şi va primi îngrijirile necesare.

„Totul s-a terminat cu bine pentru că oamenii cu suflet mare știu că fiecare viață contează și că animalele trebuie iubite și protejate”, au mai scris reprezentanții ISU Botoșani, care a publicat și imagini cu felina salvată.

Sursă foto: Dreamstime

INTERVIURILE HotNews.ro