Sari direct la conținut

VIDEO HotSpot, podcastul unde politicienii vă răspund la întrebări. Din 26 septembrie, pe HotNews

HotNews.ro
VIDEO HotSpot, podcastul unde politicienii vă răspund la întrebări. Din 26 septembrie, pe HotNews

Podcastul în care cei mai importanţi oameni politici ai momentului vin în faţa românilor pentru a le răspunde, în direct, la întrebări este lansat de HotNews.ro joi, 26 septembrie. Invitatul primei ediţii a emisiunii politice este unul dintre principalii candidaţi la alegerile prezidenţiale. HotSpot e prima emisiune online, în direct, în care principala voce va fi cea a publicului, nu a politicienilor.

Emisiunea politică este realizată de jurnalistul Laurenţiu Ungureanu, va fi difuzată live, în fiecare joi, de la ora 11.00 şi poate fi urmărită pe site-ul HotNews.ro. 

La finalul unui an electoral decisiv pentru România, HotSpot – emisiunea politică pe care o lansăm joi – îşi propune să aducă mai multă claritate despre ceea ce ne promit, cum gândesc şi care sunt valorile celor care ne conduc.

Ce aţi vrea să ştiți despre politicianul pe care îl veţi vota în această toamnă? Ce aveţi nevoie să aflaţi despre trecutul său ori despre viitorul pe care vi-l promite? Ce mesaj vreţi să-i transmiteţi?

Începând de joi, 26 septembrie, veţi avea ocazia să-l întrebaţi la primul podcast politic din România care îi pune pe cei mai importanţi politicieni faţă în faţă cu întrebările şi preocupările românilor. 

Întrebările vor putea fi trimise la hotspot@hotnews.ro sau printr-un comentariu în timpul emisiunii. Primul invitat va fi unul dintre principalii candidaţi la alegerile prezidenţiale.

INTERVIURILE HotNews.ro