Sari direct la conținut

„Linșaj mediatic profund nedrept”. Clotilde Armand îl apără pe Exarhu, care a reacționat nervos după ce a fost filmat cum parca neregulamentar

HotNews.ro
Clotilde Armand, Foto: Inquam Photos / George Călin
Clotilde Armand, Foto: Inquam Photos / George Călin

Imaginile cu realizatorul de radio Răzvan Exarhu care a avut o reacție nervoasă după ce a fost filmat când își parca neregulamentar mașina BMW au devenit virale și au împărțit Internetul. Primarul încă în funcție Clotilde Armand este printre cei care îi iau apărarea.

Clotilde Armand, candidat USR la alegerile parlamentare, a scris sâmbătă pe Facebook că are „toată admirația” pentru Răzvan Exarhu „fiindcă a ales să arunce gunoiul selectiv și promovează reciclarea”.

„Linșajul mediatic asupra lui este profund nedrept. Să ridice telefonul sus (nu piatra) cei care n-au staționat în locuri interzis chiar și fără motiv. Asta ar trebui să fie știrea: „Răzvan Exarhu reciclează și alege să arunce selectiv gunoiul”. Să nu mai zic că Bucureștiul este una dintre cele mai poluate capitale europene, iar România are cifre rușinoase când vine vorba de reciclare: țara noastră are o rată de doar 11%, pe când media europeană se apropie de 50%”, a scris primarul în funcție al Sectorului 1, care a pierdut alegerile pentru un nou mandat.

Ea a recționat și la unele comentarii la postare și a răspuns, atunci când i s-a spus că Exarhu l-a amenințat pe cel care l-a filmat, că „și-a cerut scuze și chiar și gestul ăsta ar trebui să fie un model pentru unii”. „Și-a cerut scuze și pot să-l înțeleg perfect pentru reacție. Chiar și eroii obosesc uneori. E uman” – a fost o altă replică a lui Armand.

Răzvan Exarhu, realizatorul showului de radio „Morning Glory” de pe Rock FM, a fost surprins, vineri, parcând neregulamentar, lângă o trecere de pietoni. El a arătat un semn obscen cu mâna bărbatului care îl filma și care a urcat, ulterior, imaginile pe internet. 

În timp ce arunca o cutie de carton la gunoi, un cetățean i-a atras atenția lui Exarhu că a parcat necorespunzător, fiind chiar în apropierea unei parcări. „Puteți să vă băgați telefonul ăla în…?! Cu ce drept mă filmați?”, a reacționat omul de radio.

Ulterior, Exarhu și-a cerut scuze pe Facebook, spunând că a fost enervat de faptul că a fost filmat și că persoana respectivă i-a surprins numărul de la mașină.

INTERVIURILE HotNews.ro