Sari direct la conținut

FOTO Limită de timp pentru îmbrățișări pe un aeroport din Noua Zeelandă. „Pentru despărțiri mai afectuoase, folosiți parcarea”

HotNews.ro
FOTO Limită de timp pentru îmbrățișări pe un aeroport din Noua Zeelandă. „Pentru despărțiri mai afectuoase, folosiți parcarea”
Cuplu pe aeroport Foto: Severin Schweiger / ImageSource / Profimedia

Aeroportul Dunedin din Noua Zeelandă a stârnit controverse cu un nou semn, conform căruia impune o limită de trei minute pentru îmbrăţişări în zona de sosire a călătorilor pentru zboruri, relatează CNN, citat de News.ro.

„Pentru despărţiri mai afectuoase, vă rugăm să folosiţi parcarea”, mai arată semnul de la aeroport.

Unii dintre cei care au comentat o postare pe Facebook care a devenit virală sunt indignaţi de interdicţia de a se îmbrăţişa, în timp ce alţii se minunează de faptul că un aeroport încă mai are o zonă de „drop-off” gratuită, având în vedere creşterea generală a taxelor şi amenzilor.

Directorul general al aeroportului Dunedin, Daniel De Bono, a vorbit despre acest subiect într-un interviu acordat postului de radio RNZ din Noua Zeelandă. Descriind aeroporturile drept „focare de emoţii”, acesta a menţionat un studiu care sugerează că o îmbrăţişare de 20 de secunde este suficientă pentru a obţine o izbucnire de oxitocină, „hormonul iubirii”, şi a susţinut că deplasarea rapidă a clienţilor permite mai multor persoane să primească mai multe îmbrăţişări.

Parcarea aeroportului din Dunedin, unde De Bono recunoaşte că „echipa a văzut întâmplându-se lucruri interesante … de-a lungul anilor”, permite o vizită gratuită de 15 minute.

INTERVIURILE HotNews.ro