Sari direct la conținut

Raportul toxicologic în cazul lui Liam Payne. Ce arată testele preliminare

HotNews.ro
Liam Payne, fost membru al formației One Direction / FOTO: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia
Liam Payne, fost membru al formației One Direction, a murit / FOTO: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Fostul membru al trupei One Direction, Liam Payne, avea în organism mai multe droguri în momentul în care a căzut în gol de la balconul unui hotel din Argentina, potrivit unor surse argentiniene anonime, familiarizate cu primele rapoarte toxicologice, scrie The Guardian, citat de News.ro.

Cântăreţul britanic şi fostul membru One Direction a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires.

ABC News şi TMZ scriu că un cocktail de droguri numit „cocaină roz” – care conţine metamfetamină, ketamină şi MDMA – a fost găsit în timpul unei autopsii parţiale, împreună cu cocaină crack, o variantă a cocainei adaptată pentru fumat, şi benzodiazepină. Ambele publicaţii au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare.

Associated Press a relatat că un oficial anonim a declarat că raportul toxicologic preliminar sugerează dovezi ale expunerii la cocaină, dar a subliniat că aceste rezultate iniţiale nu oferă informații despre cantitatea de droguri pe care cântărețul o avea în sânge.

Rezultatele toxicologice finale nu sunt aşteptate să fie făcute publice decât peste câteva săptămâni.

Associated Press a relatat că oficialul a vorbit sub condiţia anonimatului, deoarece nu a fost autorizat să informeze jurnaliştii. Raportul preliminar a fost prezentat pe larg luni în presa locală.

Procuratura din Argentina investighează cazul, o măsură obişnuită atunci când o moarte este bruscă sau neaşteptată.

Autopsia lui Payne a concluzionat că leziunile traumatice care i-au cauzat decesul au fost consecvente cu căderea sa de la fereastra hotelului de trei etaje. Procurorii au exclus orice altă persoană implicată.

Anchetatorii argentinieni au găsit ceea ce păreau a fi stupefiante şi alcool împrăştiate printre obiectele sparte şi mobila din camera de hotel a lui Payne, ceea ce a determinat procuratura să presupună că fostul membru al trupei One Direction a suferit o cădere nervoasă cauzată de abuzul de substanţe în momentul incidentului.

INTERVIURILE HotNews.ro