Sari direct la conținut

Cântărețul Liam Payne, fost membru al formației One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires

HotNews.ro
Liam Payne, fost membru al formației One Direction / FOTO: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia
Liam Payne, fost membru al formației One Direction, a murit / FOTO: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Liam Payne, fost membru al trupei One Director, a murit în capitala Argentinei, Buenos Aires, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel, relatează Reuters, citând presa locală. Cântărețul britanic avea 31 de ani. 

Principalele ziare locale La Nacion și Clarin au scris, citând oficiali, că polițiștii intervenit la hotelul din cartierul înverzit Palermo după un apel de urgență în care se vorbea despre „un bărbat agresiv care ar putea fi sub influența drogurilor și alcoolului”.

Ambulanțierii au confirmat ulterior decesul cântărețului, care a fost găsit pe o terasă interioară a unui hotel, potrivit presei locale.

Liam Payne a ajuns faimos la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, desființată între timp, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan și Louis Tomlinson.

Trupa de băieți s-a înființat în 2010 în timpul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii X Factor, dar grupul s-a despărțit în 2016, în timp ce membrii săi au ales proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

La ediția din 2010 a emisiunii concurs, trupă s-a clasat pe locul al treilea.

Payne a fost internat într-o clinică de dezintoxicare în 2023

Payne a fost la începutul acestei luni la concertul fostului său coleg de trupă, Niall Horan, în Buenos Aires. 

Muzicianul vorbea deschis în mass-media despre lupta sa cu dependența, inclusiv despre perioada petrecută într-o clinică de dezintoxicare.

Miercuri mai devreme, Payne a postat pe Snapchat despre călătoria sa în Argentina, vorbind despre călărie, polo și că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă pentru a-și vedea câinele.

„Este o zi minunată aici, în Argentina”, a spus el în videoclip.

INTERVIURILE HotNews.ro