Sari direct la conținut

Doi morți și 20 de răniți într-un accident în care au fost implicate o mașină şi un autocar, în județul Hunedoara

HotNews.ro
Doi morți și 20 de răniți într-un accident în care au fost implicate o mașină şi un autocar, în județul Hunedoara
Accident în localitatea Băcia. Foto: ISU Hunedoara

Un tânăr de 17 ani și un bărbat de 45 de ani au murit, iar alte 20 au ajuns la spitalele din Deva, Hunedoara şi Orăştie, în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un autocar pe DN 66, în localitatea Băcia, anunță ISU Hunedoara. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de tânărul de 17 ani, care nu avea permis și conducea o mașină furată de la o rudă.

UPDATE ora 11.10: Victimele accidentului de circulaţie care a avut loc în zona localităţii Băcia sunt muncitori străini din Sri Lanka, India şi Pakistan, a informat, joi, IPJ Hunedoara.

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor, în urma accidentului, în care au fost implicate un autocar şi un autoturism, a rezultat decesul şoferului maşinii, un tânăr de 17 ani, care nu poseda permis de conducere, şi al unui bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism.

Cei doi erau din judeţele Giurgiu şi Suceava şi se cunoaşteau între ei, iar maşina fusese furată de la una dintre rudele minorului, precizează reprezentanţii IPJ Hunedoara.

***

Știrea inițială: Accidentul a avut loc miercuri seară. Din cauza numărului mare de victime, ISU Hunedoara a activat la ora 22:40 Planul roşu de intervenţie, care a fost ulterior dezactivat, la ora 23.48.

Tânărul de 17 ani a murit pe loc, iar pasagerul din maşina sa, un bărbat de 34 de ani care a ajuns în stare gravă la UPU Deva, a decedat la spital.

„În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat. Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare şi asistenţă medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) şi Orăştie (8 persoane)”, a transmis ISU Hunedoara, într-un comunicat citat de Agerpres.

Din primele verificări al poliţiştilor, accidentul a fost cauzat de şoferul autoturismului, care a intrat pe contrasens şi apoi s-a ciocnit cu autobuzul.

La faţa locului au intervenit 10 ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, alături de o autospecială pentru transport victime multiple.

INTERVIURILE HotNews.ro