Sari direct la conținut

VIDEO George Simion, deranjat când HotNews i-a arătat imagini cu el în momente tensionate: „Montaje vă pot face și eu”

George Simion și Virgil Popescu. Foto: captură video Agerpres
George Simion și Virgil Popescu. Foto: captură video Agerpres

Prezent joi în emisiunea politică HotSpot, George Simion a fost deranjat când moderatorul emisiunii l-a invitat să urmărească o serie de imagini cu el când se afla în momente tensionate. Candidatul AUR la prezidențiale a refuzat să privească imaginile. 

Imaginile pe care George Simion a refuzat să le vadă îl arătau pe acesta când l-a bruscat la tribuna Parlamentului pe ministrul Energiei de la acea vreme, Virgil Popescu, dar și când se afla în conflict cu diverși oameni. 

„Nu am văzut imaginile tocmai pentru că mi se pare o încercare de discreditare a noastră, nu o încercare de dialog. M-am uitat la altceva. Nu am făcut numai lucruri bune. Mulți îmi reproșează că l-am bătut pe umăr pe Virgil Popescu în momentul în care Virgil Popescu distrugea sistemul energetic”, a reacționat, după difuzarea imaginilor, George Simion. 

Întrebat dacă prezentarea unor imagini cu el reprezintă o discreditare, Simion a spus că „montaje vă pot face și eu o sută și cu greșelile mele și cu reușitele mele. În momentul în care realizezi un material ar trebui să pui și așa, și așa. Dacă dumneavoastră așa considerați că e bine să vă raportați la noi, nu e nicio problemă”. 

George Simion a spus că montajul care îl arată în momente tensionate este „realizat subiectiv”. 

„Puteam să vă punem și noi la dispoziție și alte 100 de materiale cu noi ca să fie reprezentative. A fost reprezentativ pentru dumneavoastră. Eu încerc să mențin o oarecare obiectivitate și să vă răspund la întrebări, cum consider de cuviință. Nu pun la îndoială decât faptul că în momentul când analizezi patru ani puteați să puneți și discursurile mele din Parlament, de exemplu, printre altele”, a mai spus George Simion. 

INTERVIURILE HotNews.ro