Sari direct la conținut

Marcel Ciolacu îl ironizează pe Klaus Iohannis: „Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui, cu trei găuri”

HotNews.ro
Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu, Foto: Inquam Photos / George Calin
Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu, Foto: Inquam Photos / George Calin

După mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis, românii s-au ales „cu trei găuri”, a afirmat sâmbătă liderul PSD, Marcel Ciolacu, aflat deja în campanie electorală, referindu-se la informaţiile din spaţiul public despre amenajarea unor mini-terenuri de golf la vila de protocol de la Neptun și la Vila Lac 3 folosite de șeful statului.

Ciolacu a fost prezent în Dâmboviţa la târgul de toamnă organizat de Sfântul Dumitru de la Fieni, iar la Târgovişte a susţinut declaraţii de presă, scrie Agerpres.

Întrebat de jurnalişti dacă la Fieni s-a întâlnit cu liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, premierul, care este și candidatul PSD la prezindețiale, a răspuns că nu, dar că nu ar fi fost o problemă să se întâlnească cu competitori din campanie.

„Am înţeles că a plecat mai devreme (…). Cred că nu era o problemă. Suntem competitori, nu suntem duşmani. Şi aşa consider cu toţi competitorii pe care îi am. Cu ce ne-am ales după ura, de exemplu, din campania domnului Ponta? Noi, românii, nu domnul Ponta. Că domnul Ponta ştiu cu ce s-a ales, cu nişte dosare penale”, a spus Ciolacu.

„Noi, românii, ne-am ales cu ceva, după acea ură? Bine, ne-am ales cu foarte multe după mandatul domnului Iohannis, care l-a înfrânt pe domnul Ponta. Cu trei găuri”, a continuat liderul social-democraților.

G4Media a scris recent că Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf cu trei găuri. Un teren de golf profesionist are 18 găuri, iar în România sunt doar patru astfel de terenuri, unde se pot organiza turnee: Pianu și Teodora (la Alba), Bucharest Golf Club și National Golf and Contry Club la Periș.

Ulterior, au apărut informații care arată că Iohannis are un mini-teren de golf cu trei găuri și la reședința oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, nu doar la reședința de vară de la Neptun, conform unor imagini surprinse din satelit de G4Media și confirmate de surse oficiale.

Cilacu a mai susținut sâmbătă că oamenii din târgul de la Fieni i-au transmis să ţină „calea dreaptă” şi „calea sigură”.

„Şi aşa o să facem!”, s-a lăudat Ciolacu.

Premierul a precizat că a fost în campanie în Argeş şi Dâmboviţa, două judeţe de care spune că este legat prin prisma debutului său în mandatul de preşedinte al PSD.

„Am plecat astăzi în campanie în două judeţe dragi mie, Argeş şi Dâmboviţa, unde mă leagă o istorie întreagă pe care am povestit-o colegilor mei, drumul meu de preşedinte la PSD l-am pornit în aceste două judeţe. Primele organizaţii pe care le-am vizitat şi am făcut alegeri în ianuarie, imediat după ce colegii au hotărât să fiu preşedinte interimar al PSD, au fost aceste două judeţe”, a mai afirmat Ciolacu.

INTERVIURILE HotNews.ro