Sari direct la conținut

G4Media: Mini-teren de golf și la reședința de la Vila Lac 3 a președintelui Iohannis, nu doar la Neptun

HotNews.ro
G4Media: Mini-teren de golf și la reședința de la Vila Lac 3 a președintelui Iohannis, nu doar la Neptun
Surse imagini: Inquam Photos și G4Media

Președintele Klaus Iohannis are un mini-teren de golf cu trei găuri și la reședința oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, nu doar la reședința de vară de la Neptun, arată imaginile surprinse din satelit de G4Media și confirmate de surse oficiale.

Din imagini rezultă clar o gaură amenajată, însă G4Media.ro spune că sursele publicației au confirmat că este vorba, la fel ca la Neptun, de trei.

Administrația prezidențială nu a răspuns până la ora publicării articolului la întreabarea dacă dacă Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) a amenajat mini-terenul de golf la solicitarea președintelui Klaus Iohannis și în ce an s-a întâmplat acest lucru.

Președintele Klaus Iohannis a locuit la începutul mandatului câteva luni la Vila Lac 2, până când fostul președinte Traian Băsescu a eliberat Vila Lac 3.

După terminarea mandatului, președintele Klaus Iohannis ar urma să se mute într-o vilă pe Bulevardul Aviatorilor 86, în care Regia Protocolului de Stat a decis să investească milioane de euro în renovări și reamenajări.

G4Media a scris recent că Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf cu trei găuri. Un teren de golf profesionist are 18 găuri, iar în România sunt doar patru astfel de terenuri, unde se pot organiza turnee: Pianu și Teodora (la Alba), Bucharest Golf Club și National Golf and Contry Club la Periș, scrie G4Media.

Pasiunea pentru golf a președintelui Klaus Iohannis este cunoscută. În septembrie 2021, când a participat în comuna Pianu de Sus din judeţul Alba la un eveniment organizat cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, Iohannis spunea că acest sport „nu este deloc exclusivist și oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”.

INTERVIURILE HotNews.ro