Sari direct la conținut

Copil de 12 ani, amenințat cu un cuțit pe o stradă din București și salvat de un trecător / Atacatorul este căutat

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un copil de 12 ani a fost lovit cu un obiect în față în timp ce mergea cu trotineta spre școală, fiind amenințat apoi cu cuțitul de către un bărbat care i-a cerut să îi dea banii pe care îi avea la el. Incidentul a avut loc pe o stradă din București, iar copilul a fost salvat de către un trecător, în timp ce atacatorul este căutat.

Poliția Capitalei a anunțat luni acest incident, care a avut loc joi pe strada Lanțului din Sectorul 5.

Conform Poliției Capitalei, în 23 noiembrie Secția 18 a fost sesizată, în jurul orei 20.00, prin plângere scrisă, de către o femeie în vârstă de 51 de ani, că fiul ei în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni.

Polițiștii au stabilit că în aceeași zi, în jurul orei 14.00, în timp ce copilul se deplasa cu trotineta către o unitate de învățământ din Sectorul 5, i-ar fi fost aruncat un obiect în față, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut cu trotineta. Ulterior, din spatele său ar fi venit o persoană care l-ar fi amenințat cu un cuțit, încercând să-i ia banii pe care îi avea la el.

Copilul a fost salvat de o persoană care trecea prin zonă. Atacatorul nu a fost găsit, Poliția Capitalei spunând că îl caută în continuare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro