Sari direct la conținut

VIDEO S-a deschis Târgul de Crăciun de la Timișoara / Când se deschid târgurile de Crăciun din București

HotNews.ro
Targ de Craciun Timisoara 2022, Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Targ de Craciun Timisoara 2022, Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Sute de oameni au mers, duminică, în centrul Timișoarei, ca să ia parte la deschiderea Târgului de Crăciun. Târgurile de Crăciun din București urmează să se deschidă săptămâna viitoare.

În deschiderea Târgului de Crăciun, pe lângă aprinderea iluminatului festiv și a luminițelor, a avut loc și un spectacol cu Alina Sorescu, dansatori ai Clubului de dans sportiv „Magnum Team” din Timișoara.

Când se deschid Târgurile de Crăciun din București

Primul târg de Crăciun din acest an din București – cel din Parcul Drumul Taberei – se va deschide la finalul acestei luni, în 29 noiembrie.

Al doilea târg de Crăciun din București – cel din Piața Constituției – se va deschide în 30 noiembrie, urmând să rămână deschis până a doua zi de Crăciun, 26 decembrie, începând cu ora 16:00.

  • „Se montează bradul de 30 de metri înălţime în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale specifice sărbătorilor. Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice. Devenită deja o tradiţie, Casa lui Moş Crăciun va fi prezentă şi în acest an la Târgul de Crăciun Bucureşti, alături de carusel şi trenuleţul tematic”, transmitea primarul general zilele trecute.

Vor fi organizate ateliere de creaţie, unde copiii vor putea realiza propriile ornamente. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuţele şi bradul de Crăciun.

Un târg de Crăciun va fi organizat și în parcul IOR din Capitală, începând din 1 decembrie.

Târgurile de Crăciun de la Craiova și Sibiu s-au deschis pe 17 noiembrie, iar Brașovul dă startul sărbătorilor de iarnă de pe 30 noiembrie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro