Sari direct la conținut

Fără buget pe 2019, Dragnea se laudă, pe Facebook, cu „cele mai mai creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României”. Cifrele prezentate de șeful PSD

HotNews.ro
Liviu Dragnea, la Consiliul Național, Foto: Captura video
Liviu Dragnea, la Consiliul Național, Foto: Captura video

Fără bugetul pentru acest an aprobat în guvern, Liviu Dragnea, se laudă pe Facebook cu performanțele economice ale guvernării PSD, susținând că în privința PIB-ului și a veniturilor, „sunt cele mai mai creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”.

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 32%!!PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus față de 2016, adică o creștere de 25%!! Sunt cele mai mai creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”, a scris Dragnea pe Facebook.

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, Iulian Bulai (USR), a anunțat, duminică, pe Facebook, după ce a discutat cu Florin Iordache, că Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel târziu joi, 31 ianuarie, iar dezbaterile pe legea bugetului vor începe pe 5 februarie.

Administrația Prezidențială a transmis, în 16 ianuarie, că România nu are încă buget pentru 2019 „exclusiv din cauza incapacității Guvernului de a concepe, până în prezent, un proiect de buget sustenabil”, avizul CSAT pentru instituțiile din domeniul securității naționale fiind dat din 19 decembrie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro