Sari direct la conținut

GSP: Imagini rare! Apariție rafinată a soției lui Rafael Nadal la Gala Premiilor Laureus. „Xisca", o prezență atipică: discreție înainte de toate

gsp.ro
Francisca Maria Perello si Rafael Nadal, Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Francisca Maria Perello si Rafael Nadal, Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Simplitatea, ca mod existențial. Soția lui Rafael Nadal, Maria Francisca Perello, o apariție mai mult decât discretă de-a lungul timpului, cu toată popularitatea partenerului său, a fost invitată pe scenă la Gala Premiilor Laureus, într-unul dintre rarele momente în care „Xisca” s-a aflat în lumina reflectoarelor.

Luni seara, la Madrid, a avut loc decernarea Premiilor Laureus, în care au fost recompensați cu diverse distincții sportivii cu cele mai mari performanțe realizate în 2023.

Pe durata serii, au fost oferite premii speciale și pentru contribuțiile desfășurate în sfera umanitară, distincția „Sport for Good Award fiindu-i” acordată Fundației Rafa Nadal, care se focusează pe integrarea și incluziunea socială a copiilor defavorizați din Spania și India.

Directorul fundației din Manacor este nimeni alta decât Maria Perello, soția marelui campion spaniol, aceasta fiind invitată pe scenă luni seara pentru a-i fi înmânată distincția.

Citește mai mult pe gsp.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro