Sari direct la conținut

VIDEO Flagrant în mașina Poliției, în centrul București. Doi polițiști, prinși când luau mită / Reacția Poliției Capitalei

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Doi polițiști de la Serviciul Rutier au fost prinși, joi, în timp ce luau mită, flagrantul fiind organizat pe Calea Dorobanți din Capitală, unde a fost percheziționată și mașina de poliție în care se aflau cei doi.

UPDATE Procurorii DNA au făcut percheziții la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, cât și la locuințele celor doi polițiști, au delarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că este vorba despre un ofițer și un subofițer de la rutieră, prinși când primeau mită de la un șofer turc pentru a nu constata diverse contravenții la regimul rutier.

Flagrantul a fost organizat pe Calea Dorobanți din Capitală, unde a fost percheziționată mașina de Poliție în care se aflau cei doi polițiști.

Reacția Poliției Capitalei

Poliția Capitalei a transmis, printr-un comunicat de presă, că, „în contextul în care instituția nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei”, conducerea instituției a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de aceștia, prin Serviciul Control Intern, „urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse eventuale măsuri legale în consecință”.

  • „De asemenea, în cazul în care s-ar dispune punerea în mișcare a acțiunii penale, conform dispozițiilor legale, polițiștii ar fi puși la dispoziția unității.
  • Precizăm faptul că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București se disociază de astfel de comportamente și sprijină organele abilitate în anchetele derulate”, mai spune Poliția Capitalei.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro