Sari direct la conținut

A început Black Friday pe Flip.ro, cu cele mai mici prețuri din an! Care sunt cele mai bune oferte

Smile Media
Black Friday Flip.ro, Foto: flip.ro
Black Friday Flip.ro, Foto: flip.ro

Pe Flip.ro ai reduceri la toate modelele de telefoane Apple, iar pentru 70% dintre produse beneficiezi de cel mai mic preț din 2023! Black Friday a început astăzi, la ora 7:00, cu reduceri mari la prețuri deja mici pentru telefoane și tablete recondiționate. Pe Flip ai la dispoziție peste 14.000 de produse reduse de la Apple, Samsung, Xiaomi și Huawei.

Așteptările Flip.ro, primul startup românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor, sunt mari și pentru acest an. Vânzările totale din campania Black Friday 2022 au însumat nu mai puțin de 2.7 milioane de euro.

Ce oferte de Black Friday poți găsi pe Flip?

De pe Flip.ro îți poți cumpăra un telefon ca nou, la un preț super avantajos. Asta pentru că reducerile din acest an sunt de până la 800 de lei. Printre ofertele pe care le ai la îndemână se numără:

Dacă alegi să cumperi un smartphone de pe Flip, nu doar că plătești mult mai puțin pentru un telefon performant, ci te bucuri de o alternativă prietenoasă cu mediul. Până acum, peste 300.000 de clienți au dat deja un vot de încredere telefoanelor recondiționate.

Misiunea Flip.ro

Startup-ul își propune ca toți consumatorii să beneficieze de dispozitive de înaltă performanță la un preț avantajos, prin intermediul achiziției de telefoane și tablete recondiționate.

Misiunea noastră este să democratizăm accesul la tehnologie de ultimă generație pentru toți consumatorii, astfel că Black Friday este ocazia cea mai potrivită de a încuraja noi clienți să încerce experiența unui telefon recondiționat, pentru a se convinge că totul, de la experiența de cumpărare, livrare, unboxing, cât și produsul în sine, sunt ca unele noi – acum la prețuri și mai avantajoase. În plus, suntem pregătiți să colectăm din piață telefoanele care nu mai sunt folosite și să convingem noi clienți să testeze vânzarea simplă și sigură pe Flip.ro”, declară George Moroianu, co-fondator Flip.

Performanța impecabilă a produselor este garantată prin nu mai puțin de 67 de teste de calitate, efectuate în service-ul propriu, în timp ce sănătatea bateriei este de minim 85% pentru toate dispozitivele prezente pe site. În plus, la fel ca în cazul telefoanelor noi, garanția oferită de Flip.ro este de 2 ani. Printre numeroasele beneficii ale achiziției unui telefon recondiționat de pe Flip se mai numără 30 de zile drept de retur, transport gratuit, inclusiv la EasyBox și verificarea coletului la livrare.

Despre Flip.ro

Flip.ro este un marketplace înființat la finalul anului 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia și George Moroianu. În momentul de față, Flip este liderul companiilor de tehnologie din România care cumpără și vând telefoane recondiționate.

Începând din 2021, compania face parte din grupul eMAG de la care a primit și finanțare de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 200 de angajați și s-a lansat deja în Bulgaria, Ungaria și Grecia. Până acum, peste 300.000 de clienţi și peste 9.000 de companii au apelat la Flip.ro și la serviciile dedicate segmentului de business pentru a vinde sau cumpăra un telefon ca nou și pentru a implementa soluții care reduc impactul asupra mediului.

Articol susținut de Flip.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro