Sari direct la conținut

Adobe România premiază șefii de promoție ai facultăților tehnice de renume din București

Adobe România premiază șefii de promoție ai facultăților tehnice de renume din București
Sursa foto: Adobe Romania

Adobe România continuă tradiția de a premia excelența academică, oferind laptopuri MacBook Pro șefilor de promoție de la trei facultăți de top: Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Matematică și Informatică și Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. În total, 13 studenți excepționali ai Universității Politehnica din București, Universității din București și Academiei de Studii Economice au fost recompensați pentru performanțele academice.

Săptămâna aceasta, reprezentanții Adobe România au fost prezenți la ceremoniile de decernare de la Universitatea Politehnică – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea din București – Facultatea de Matematică și Informatică, si la Academia de Studii Economice Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Premiile, constând în câte un laptop  MacBook Pro, au fost înmânate de membri ai echipei de conducere și experți în machine learning din cadrul Adobe, subliniind angajamentul companiei față de educație și inovație.

„Ne bucurăm să recunoaștem și să răsplătim realizările acestor studenți excepționali. Vorbim de cele mai renumite facultăți tehnice din România, facultăți care pregătesc ingineri specialiști în Tehnologia Informației foarte competenți. Mulți dintre ei se alătură în fiecare an echipei Adobe pe poziții de Fresh Grads sau Interns, contribuind semnificativ la proiectele inovative ale companiei. Această inițiativă nu este, așadar,  doar o recunoaștere a eforturilor lor, ci și o investiție, până la urmă, în viitorul tehnologiei” precizează Cris Radu, VP of Engineering si Site Leader Adobe Romania.

Adobe România și Facultățile tehnice de renume din București, istorie lungă de colaborare

Adobe România și Universitatea Politehnică București, Academia de Studii Economice sau Universitatea București au o istorie lungă de colaborare. În urmă cu câțiva ani, au pus bazele unui plan de pregătire a studenților pentru cariera aleasă și, totodată, de acumulare a competențelor necesare pe piața forței de muncă, inclusiv prin susținerea de laboratoare din curricula obligatorie a studenților din cadrul acestor facultăți. Astfel, mai mulți ingineri din Adobe România predau materii din programa facultății respective, pe care le prezintă studenților astfel încât aceștia să înțeleagă perspectiva practică și aplicabilitatea în produse software cu impact.

Ce beneficii primesc angajații Adobe România

Adobe România aduce și promovează un standard ridicat de wellbeing pentru angajați și un pachet de beneficii financiare și non-financiare superior, plasând compania în topul celor mai doriți angajatori din piața locală IT.  

Astfel, pe lângă salariile competitive, angajații Adobe România primesc un pachet performant de beneficii financiare, precum recompensarea financiară anuală pentru performanță sau acțiunile tranzacționabile pe bursă, dar și non-financiare precum beneficii de sănătate, programe de dezvoltare personală și profesională, oportunitatea de a dezvolta produse inovative, experiențe inedite la birou, decont pentru echipamente  sau abonamente sportive, zile libere, discounts&perks și beneficii centrate pe wellbeing.

Pe plan local, subsidiara gigantului IT, Adobe Romania, cel mai mare centru Adobe din Europa axat pe dezvoltarea de produse software, numără peste 1200 de angajați. Creșterea continuă a numărului de angajați, alături de formarea și dezvoltarea echipei reprezintă o preocupare constantă pentru companie și necesară pentru creșterea nivelului de performanță.

În următoarea perioada, obiectivul companiei este de a-și consolida în România poziția actuală de centru de excelență, oferind angajatilor oportunități unice din punct de vedere al carierei, salarizării și beneficiilor extrasalariale.

Pozițiile deschise cuprind toate nivelele de experiența de la entry-level la senior level si management, procesul de recrutare fiind centrat pe specialisti in dezvoltare software în diferite limbaje de programare, respectiv Java, JavaScript, C++ sau Site Reliability Engineering.

Rolurile deschise pot fi consultate pe pagina Careers, actualizată constant cu cele mai recente posturi disponibile la Adobe, iar beneficiile angajaților Adobe Romania sunt detaliate pe https://rewards.adobe.com/romania/

Articol susținut de Adobe Romania