Sari direct la conținut

Al doilea deputat AUR demisioneză din partid și îi aduce acuzații grele lui George Simion: "Am fost ameninţat că o să fiu călcat de o maşină"

HotNews.ro
Al doilea deputat AUR demisioneză din partid și îi aduce acuzații grele lui George Simion: "Am fost ameninţat că o să fiu călcat de o maşină"

Deputatul Dănuţ Aelenei a anunţat, marţi, că demisionează din grupul parlamentar al AUR şi că îşi va continua activitatea ca neafiliat. El a cerut protecţia instituţiilor statului, susținând că ar fi fost ameninţat.Este cel de-al doilea deputat care părăsește partidul, după ce în urmă cu o zi Nicolae Roman și-a anunțat adeziunea la partidul înființat de Liviu Dragnea.

Dănuţ Aelenei a candidat la șefia AUR la congresul de duminică, la care George Simion a fost ales preşedinte al partidului.

Deputatul AUR și-a anunțat demisia marți, în plenul Camerei, unde l-a acuzat pe Simion de „lucruri ilegale şi nestatutare”. Mai mult, el a susținut că ar fi fost amenințat că va fi călcat de mașină.

  • „La Constanţa există un număr de 18 înregistrări luate în mod ilegal parlamentarilor AUR, înregistrări transmise, tolerate şi folosite împotriva mea tocmai de conducerea de partid. (…)
  • În ultimele zile am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină, dar nu pot demonstra acest lucru. Chiar astăzi asupra mea şi soţiei a avut loc o încercare de atentat pentru care am dovezi. Drept urmare, în calitate de demnitar român, cer protecţia instituţiilor de specialitate pentru mine şi familia mea, într-un interval de 24 de ore”, a declarat Aelenei, în plenul Camerei Deputaţilor, conform Agerpres.

În urmă cu o zi, mai exact luni, deputatul AUR Nicolae Roman și-a anunțat demisia din partid la tribuna Camerei Deputaților. Roman a anunțat pe pagina sa de socilalizare că se înscrie în partidul lui LIviu Dragnea – Alianţa pentru Patrie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro