Sari direct la conținut

ALEGERI 2024 – Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Sectorul 3 acuză că a fost agresat şi a ajuns la spital: „Cei de la SMURD au spălat balta de sânge”

HotNews.ro
Lucian Judele, Foto: Inquam Photos / George Călin
Lucian Judele, Foto: Inquam Photos / George Călin

Candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Sectorul 3 al Capitalei, Lucian Judele, acuză, în noaptea de duminică spre luni, că a fost agresat şi afirmă că a ajuns la spital. „Noapte bună, România! Noapte bună, democraţie din Sectorul 3”, a transmis politicianul, potrivit News.ro.

„Aş fi vrut în acest moment să scriu un mesaj în care să vă mulţumesc tuturor pentru lupta pe care am dat-o împreună pentru Sectorul 3 şi pentru Capitală. Din păcate, acum mă aflu într-un spital… Am ajuns aici din cauza unei traume provocate de oamenii de nădejde ai lui Negoiţă trimişi să se asigure că iese cine trebuie”, a scris Lucian Judele, pe Facebook.

Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Sector 3 susţine că incidentul s-a produs de faţă cu jandarmii.

„Trauma a fost, de altfel, provocată de faţă cu jandarmii şi în timp ce eram la telefon cu 112, încercând să le spun să vină urgent pentru că 3 indivizi mă ameninţă. Nu au mai apucat să ajungă, au venit direct cei de la SMURD să spele balta de sânge”, a mai scris Judele.

Acesta afirmă că a fost transportat de către SMURD: „Adus cu SMURD-ul la spital, sunt certat că am ajuns unde nu trebuie… că pentru urgenţa mea au nevoie de alţi specialişti pe care spitalul nu îi are. Acum se ceartă cei de la SMURD cu personalul medical. Cei de la SMURD spun că mă lasă aici, iar cei din spital spun că trebuie să ajung urgent în altă parte. Până una-alta… Noapte bună, România! Noapte bună, democraţie din Sectorul 3”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro