Sari direct la conținut

Alegeri parlamentare. Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa vina astazi la vot si sa poate face diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare si adevar

HotNews.ro
Liviu Dragnea, Foto: AGERPRES
Liviu Dragnea, Foto: AGERPRES

Liderul PSD Liviu Dragnea a votat duminica, in jurul orei 9:30, la o sectie din Turnu Magurele (jud. Teleorman). La iesirea din sectia de vot, Dragnea a afirmat ca spera ca in aceste alegeri parlamentare, romanii „sa poate face diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare si adevar”.

„Sper ca romanii sa vina astazi la vot si sa poate face diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare si adevar”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a adaugat ca a votat pentru crestere economica si locuri de munca, „pentru mai multi bani in buzunarele romanilor”, pentru pensii si salarii mai mari, pentru a reda demnitatea medicilor, pentru taxe mai mici, „pentru a ne hrani din roadele pamantului nostru si nu din importuri”.

„Am votat pentru o guvernare competenta si responsabila care poate face aceste lucruri incepand de maine”, a mai spus liderul social-democrat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro